MAK aluminiumski bandazi

MAK aluminiumski bandazi

MAK aluminiumski bandazi

МАК С.П.А. е основана во 1991 година како резултат на заедничко вложување помеѓу две значајни компании активни во секторот за индустриско металуршко производство и во комерцијалната автомобилска област.
Компанијата се истакна на пазарот за производство на лесни алуминиумски тркала.
МАК е познат бренд на националната и меѓународната сцена, препознатлив како еден од лидерите на пазарот. Инспириран од филозофијата „Lean Thinking“, МАК се фокусира на намалување на отпадот, ефикасност на внатрешните процеси и квалитет на производството, преку синергија и тимска работа.
Одржливоста на животната средина е еден од предизвиците за компанијата, која инвестира во користење на алтернативни извори на енергија, повторна употреба на производниот отпад и оптимизација на логистиката.

MAK aluminiumski bandazi

МАК С.П.А. е основана во 1991 година како резултат на заедничко вложување помеѓу две значајни компании активни во секторот за индустриско металуршко производство и во комерцијалната автомобилска област.
Компанијата се истакна на пазарот за производство на лесни алуминиумски тркала.
МАК е познат бренд на националната и меѓународната сцена, препознатлив како еден од лидерите на пазарот. Инспириран од филозофијата „Lean Thinking“, МАК се фокусира на намалување на отпадот, ефикасност на внатрешните процеси и квалитет на производството, преку синергија и тимска работа.
МАК е компанија ориентирана кон клиентите со цел да ги задоволи клиентите на многу различни начини:
– Нудење производи со висок квалитет со иновативни
дизајн.
– Услугата пред и после продажбата гарантирана од
високо квалификуван персонал.
– Брзи и сигурни дневни пратки.
– Флексибилност во планирањето на нарачките.
МАК има залиха од повеќе од 120.000 бандажи во својот магацин, со цел да одговори на секое национално или меѓународно барање за нарачка за кратко време.
Со цел да се задоволат потребите на клиентите, логистиката на магацинот следи стандардизирана „најдобра практика“ и планирање на логистичкиот систем „од ден на ден“, што гарантира апсолутна регуларност и точност на услугата.
Различните решенија за испорака вклучуваат: дневни пратки со експресен курир, директни контејнери од производствената локација до магацинот на клиентот и опширно прилагодување на пратката според потребите. МАК нуди едноставна и интуитивна веб-поддршка: на B2B платформата е можно да се бараат и нарачаат производите достапни во магацинот, како и да се проверат претстојните пристигнувања и информации за
можни комбинации на тркала.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

preloader