Сава Ескимо С3+ најбараната зимска гума кај нас

Сава Ескимо С3+

Совршена зимска гума со одлична контрола на пократки растојанија при запирање и сопирање.

Добрите зимски перформанси не секогаш значат високи цени.

Sava eskimo s3 + обезбедува цврст зафат на влажни коловози и површини покриени со снег – помалку загрижува кога станува студено. Симболот за снегулка потврдува дека е класифициран како гума што се користи во текот на зимата.

*Сигурна при контакт со снег
*Сигурно сопирање на влажни површини
*Отпорност на пролизгување
*Добра километража

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

preloader