ЗА НАС

EGUMI.MK e најголемата интернет продавница во Македонија за гуми и алу. бандажи која ви овозможува едноставно купување на производи од широкиот асортиман директно од вашиот дом, работно место или мобилен телефон со што заштедувате време и пари. Со користење на bandazi.mk добивате можност да изберете каде и кога купените производи да се достават, начинот на плаќање кој најмногу одговара на вашите можности, вирманско плаќање со општа уплатница или плаќање при испорака на вашата адреса. Нашите предности Соодветно прилагодениот преглед на содржините Ви овозможува лесна навигација на интернет продавницата со достапност на потребната информација во неколку чекори. Високиот квалитет на нашите услуги доаѓа од континуирано инвестирање во развојот на технички решенија, безбедноста при плаќањето и разновидноста на производите по конкурентни цени. Нашите вредности се утврдени со начинот на кој ние работиме, како во компанијата така и надвор од неа. Со особено внимание се грижиме за развојот на нашите вработени, градењето добрите односи со нашите добавувачи и нашите клиенти за да обезбедиме што подобар квалитет на нашите производи и услуги. Интернет продавницата bandazi.mk е во сопственост на компанијата Вело Сити ДОО Скопје, која е основана во 2004 година и се занимава со увоз, дистрибуција и продажба на гуми, алуминиумски бандажи и делови.
Со почит:
bandazi.mk 
Тјунинг Центар ДОО Скопје ул. Јордан Мијалков бр. 3 1000 Скопје Тел. 02/3111-131 е-пошта: info@bandazi.mk